Menu

Maanrock & De Koer presenteren: GOOSE, Bibi Seck en Dr. Lektroluv

Op 6 januari slaan Maanrock en De Koer de handen in elkaar voor een grootschalige afterparty op de Grote Markt. Samen brengen ze een indrukwekkende line-up met topartiesten GOOSE, Bibi Seck en Dr. Lektroluv.

Deze unieke samenwerking vormt het slotstuk van het openingsevenement van het EU-voorzitterschap. België neemt met trots het voorzitterschap voor de komende zes maanden op zich, en dit viert de Vlaamse regering op 6 januari in Mechelen met een grandioos openingsfeest. En dat is geen toeval, want Mechelen zet negen maanden lang Europa in de schijnwerpers met het stadsfestival Construct Europe!

De Grote Markt van Mechelen wordt getransformeerd tot een levendig podium voor een spetterende show met bekende muzikale talenten. Daarnaast kunnen bezoekers op 6 januari op verschillende locaties gratis genieten van circusvoorstellingen, Slam Poetry, Comedy, film, lezingen, en nog veel meer. Verwacht een inspirerend programma vol talent van eigen bodem, waar zowel jong als oud volop van zullen genieten. 

Het volledige programma kan je hier vinden.

Programma afterparty Grote Markt

21u00: GOOSE 
22u30: Dr. Lektroluv 
23u45: Bibi Seck 

Locatie: Grote Markt Mechelen 
Toegang: Gratis