Menu

Ontdek meer dan muziek met onze Partners!

Bij Maanrock draait het niet alleen om de geweldige optredens, maar ook om een scala aan boeiende activiteiten op het terrein, mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde partners. Benieuwd naar wat je allemaal kunt doen?

Groen reizen met Eneco: Gratis fietstaxi's naar Maanrock!

In samenwerking met Eneco en VeloTaxi bieden we gratis fietstaxi's aan die je van het Mechelen station naar de IJzerenleen brengen. Een groene rit voor degenen die milieubewust naar Mechelen zijn gereisd. Een perfecte match met Eneco's doel om tegen 2035 volledig klimaatneutraal te zijn.

Snel en gezond bij DHL: Trap je eigen smoothie!

Op de Steenweg, naast de indrukwekkende Sint-Romboutstoren, vind je de opvallende DHL-trailer. Doe mee aan de uitdaging om de vliegtuigcontainer met dozen te vullen en win een exclusieve backstage-ervaring bij DHL. En vergeet niet je eigen smoothie te fietsen - een heerlijke en gezonde traktatie! DHL ondersteunt ons ECO-team en waardeert duurzaamheid enorm.

Scoren met Verelst: Win VIP-duotickets voor KV Mechelen!

Als trotse partner van Maanrock en KV Mechelen deelt Groep Verelst 10 VIP-duotickets uit via een spannende wedstrijd op de Schoenmarkt. De gelukkige winnaars worden persoonlijk uitgenodigd voor een VIP-beleving in de V25 skybox van het KV Mechelen stadion. Maak ook een leuke selfie naast levensgrote KV Mechelen spelers op hun stand!

Energieboost bij Umicore: Wek je eigen energie op!

Doe mee aan het energieke avontuur op de Umicore stand. Trap in 1 minuut zoveel mogelijk energie op en sla deze op in een batterij om de stand van stroom te voorzien. Verdien earplugs op basis van de opgewekte energie. Liever geen fysieke inspanning? Neem deel aan de verborgen-antwoorden-quiz in de stand en maak kans op een powerbank.

Snel en slim met Telenet: Geniet aan de Fast Bar!

Op de IJzerenleen trakteert Telenet hun klanten op een vlotte start met een gratis drankje aan de Fast Bar. Bestel en betaal eenvoudig online, en je bestelling staat al voor je klaar. Zo mis je niets van de geweldige optredens. Technologie komt tot leven op festivals dankzij de Fast Bar.

Draai en win met VDK: Prachtige prijzen wachten!

Bezoek de VDK-stand op de Schoenmarkt en draai aan het rad voor kans op fantastische prijzen!

Proef de fun met Pringles: Gratis chips voor een schone omgeving!

Laat je mikvaardigheden zien en geniet van gratis Pringles chips. Ruil je lege koker in bij het inruilpunt op de stand en ontvang een drankbonnetje. Samen zorgen we voor een schoon festivalterrein.

De prachtige wagen van MINI Ottevaere wacht je op bij de ingang van de Steenweg. En dat is niet alles - onze handige MINI shuttles zorgen ervoor dat artiesten vlekkeloos op het podium arriveren, klaar om te schitteren.

Shop in stijl met Maanrock merchandising, verkrijgbaar bij Tweeduizendachthonderd. Ontdek onze gloednieuwe collectie petjes en T-shirts, in samenwerking met Tweeduizendachthonderd. Een unieke kans om je Maanrock-ervaring te vereeuwigen en tegelijkertijd een fashion statement te maken!

Proost op gratis drankjes - Win elk uur drankbonnen met GVA!

Hef het glas voor een kans om elk uur drankbonnen te winnen, dankzij Gazet van Antwerpen. Klaar om in het plezier te duiken? Het is makkelijk: download gewoon hun app en jouw verfrissende beloning staat klaar. Meer info vind je hier.

Berscherm je oren met CM! 

CM Mechelen deelt gratis oordopjes uit. Kinderkoptelefoons kunnen met waarborg gehuurd worden op het kantoor van CM Mechelen

  • Waarborg – 30 euro of KIDS ID
  • Openingsuren kantoor:
    • Vrijdag 18u30 tot 22u00
    • Zaterdag 18u30 tot 22u00
    • Zondag 14u00 tot 22u00

We bedanken onze partners van harte, want zij maken dit gratis festival mede mogelijk. Doe mee en beleef Maanrock in volle glorie!"

Ontdek hier wie alle partners van Maanrock zijn!