Menu

Rommy's Zomertuin verhuist naar de Wollemarkt

Rommy's Zomertuin, een geliefd evenement onder gezinnen met kinderen, krijgt dit jaar een nieuwe locatie op Maanrock. Op zondag 27 augustus zal de Wollemarkt omgetoverd worden tot een speelparadijs voor jong en oud. Gezinnen kunnen zich verwachten aan een mix van ontmoeting, ontspanning en actief spelen in een prachtige setting met zicht op de imposante Sint- Romboutstoren.

Tijdens de jaarlijkse familiedag op zondag kan je van 12u00 tot 18u00 je volop uitleven in Rommy’s Zomertuin. Kinderen kunnen hun energie kwijt op diverse springkastelen, een uitdagend hindernissenparcours, een speleobox en een verscheidenheid aan reuzenspellen. Kleine kunstenaars kunnen zich dan weer uitleven tijdens creatieve workshops. De inkleding van de Wollemarkt gebeurt in samenwerking met Sportminded vzw.

De Zomertuin is slechts een van de hoogtepunten van de Maanrock-familiedag. Op de Botermarkt (De Speelplaats) gaan breakdance sessies met Busta Move door en op het Groot Podium op de Grote Markt staan optredens van Radio Rommy, #LikeMe, Pommelien Thijs en Niels Destadsbader gepland.  

Het wordt een namiddag vol familieplezier!